3 reacties

  1. Verrassend en herkenbaar wat je schrijft. Ook ik ging de โ€˜strijdโ€™ aan in de โ€˜Volle evangelie gemeenteโ€™ waar ik ooit zat. Wat ze tegen mij zeiden zal ik niet herhalen. Ik ben weggegaan. En later in โ€˜De vergaderingโ€™ ging een gedeelte van de gelovigen de pinksterrichting op. Maar ik wist eigenlijk niet dat er zich nu weer een nieuwe pinkster variant ontwikkelde. Ik heb niet veel verwachting dat mensen zullen luisteren, maar kan het ook niet laten. Ik ben wel voorzichtiger geworden. Toen ik mijn blog begon vond ik dat als er maar รฉรฉn er wat aan heeft is dat al zinvol, net als Lindsey. Als je het interessant vindt en tijd hebt dan kun je mijn studies lezen: https://hoeikdebijbellees.blogspot.com/p/dedoop-met-heilige-geest.html
    http://hoeikdebijbellees.blogspot.com/p/studie-prfeteren.html

    Ik heb er ooit al iemand mee kunnen helpen en dat is mooi. Ik wil je aanmoedigen om door te gaan met schrijven. Succes en Gods zegen daarin.

Reacties worden z.s.m. geplaatst