2 reacties

 1. Ik wil persoonlijk de grenzen accepteren die God Zelf heeft gegeven, aan wat Hij heeft geopenbaard. Waarom speculeren waar de Bijbel zwijgt? Ik vind het gevaarlijk om te luisteren naar iemand die beweert meer te weten over God, de hemel, engelen of het hiernamaals dan God Zelf ons in de Bijbel heeft geopenbaard.

  Maar ik richt mijn hart wel op God inde hemel. Spiritueel. Want God zegt dat een kind van Hem in dat perspectief moet/mag/zou moeten leven.

  Kolossenzen 3:1 Als u nu met Christus opgewekt bent, zoek dan de dingen die boven zijn, waar Christus is, Die aan de rechterhand van God zit. Bedenk de dingen die boven zijn en niet die op de aarde zijn.

  2 Korinthe 4:17 Want onze lichte verdrukking, die van korte duur is, brengt in ons een allesovertreffend eeuwig gewicht van heerlijkheid teweeg. Wij houden onze ogen immers niet gericht op de dingen die men ziet, maar op de dingen die men niet ziet; want de dingen die men ziet, zijn tijdelijk, maar de dingen die men niet ziet, zijn eeuwig.

  Filippenzen 3:20 Want ons burgerschap is in de hemel, van waaruit wij ook reikhalzend wachten op de Heiland, de Heer Jezus Christus ”
  Aritha

 2. Wat mij opvalt in al deze ervaringen is dat ze net doen of God hun maatje van vroeger is die ze van school kennen of van de sportschool. God is een Heilig Heilig God. Ik vind dit zo erg hoe hier mee om wordt gesprongen. Deze mensen zetten zich open voor spirituele entiteiten die zich voordoen als een engel des lichts. Laatste tijd lees ik ook veel over BDE’s waar er wordt aangeraden om niet naar het licht te gaan omdat dit een valstrik is en je wordt gereïncarneerd. Hoe satanisch wil je het hebben… Ik zie alleen maar Red Flags.

Reacties worden z.s.m. geplaatst