2 reacties

 1. “Jezus heeft voor ogen dat wat God in de hemel heeft voor ons, dat dat ook in onze levens hersteld wordt”
  Dit is pure new age. In de new age kenenn ze dit dit als “as above so below”. Alles staat met elkaar in verbinding “yin en yang” etc. Voordat ik las dat ze frontrunners werkzaam was wilde ik al bijna typen: dit moet wel de liefde van Tom de Wal zijn. Zeggen inderdaad precies hetzelfde. Het is niet bijbels en levensgevaarlijk ben het volledig met je eens! Veel zegen

 2. ik geloof in de Here Jezus en mag komen zoals ik ben. Ook in mijn zieke lichaam mag ik komen , ik was geestelijk kapot en heb heel veel mee gemaakt in mijn leven. Maar juist die innerlijke genezing die ik jaren lang heb door gemaakt zijn mij het dierbaarst. Ik weet dat ik een liefdevolle Vader heb, maar ook streng en rechtvaardig is.
  Ik verlang niet naar een genezingsdienst waar het allemaal om pijntjes draait en waar men word opgezweept door monotone muziek en licht.
  waar je het gevoel bekruipt dat het allemaal aan jouw ligt als God je niet aanraakt of men er een draai aan geeft om de week daarop terug te komen om dieper te gaan waar je zogenaamd verstopt zit , alsof God dit niet weet of kent en de Heilige Geest je wil helpen.
  ik vind het gevaarlijk terrein om zomaar in te stappen zonder kennis , en vind het liefdeloos om alles maar op het lichaam te gooien en mij bekruipt het gevoel van eigen schuld dikke bult.
  laten we erg voorzichtig zijn met genezing (en ) en laat Gods Geest je leiden daarin. er is niets mis mee om langs de huisarts te gaan als er iets mis is in het lichaam.

Reacties worden z.s.m. geplaatst