BIJBEL(STUDIE)📜

PRESENCE 2021 ONLINE

Presence 2021

Genezingsconferentie online

Iemand maakte me attent op een online genezingsconferentie van 12 tot 15 mei: Presence 2021 online. Georganiseerd door International Association of Healing Ministries. Wie weet heb je de aankondiging al gezien op Facebook.

Ons verlangen is om in elke bediening en gemeenschap een grotere manifestatie te zien van genezende zalving en het bovennatuurlijke. Meer en meer, groeit de rivier van de aanwezigheid van God en zien we een nieuwe uitstorting van de Heilige Geest tevoorschijn komen, die zichzelf laat zien door tekenen, kracht, genezingen en wonderen. We merken dat er nu dingen gebeuren waar we naar hadden verlangd: lammen lopen, blinden zien, kanker- en aidspatiënten worden genezen! We geloven dat we een bredere vrijlating van deze manifestaties zullen zien, als we al iedereen bij elkaar brengen die al beweging in is met genezende zalving, om toegerust en uitgezonden te worden. (IAHM-visie)

Medewerkers

Bekende NAR-mensen (en organisaties) werken mee aan deze genezingsconferentie. Zoals Heidi Baker, Franchis Chan, Randy Clark, Kenneth Copeland, Benny Hinn en Michael Koulianos.

‘Bethel’ Redding is ook goed vertegenwoordigt met:

 • Tom Crandall
 • Ben Fitzgerald
 • Bob Hazlett
 • Bill Johnson
 • Matt King
 • Elisabeth King
 • Paul Manwaring
 • Chris Overstreet

Uit ons land werken mee Hans Maat en Mattheus van der Steen.

De complete lijst met namen is te vinden op de website van Presence 2021. Daarmee heb je meteen een wereldwijd NAR-overzicht.

Gezegend doekje

Via de website van IAHM kun je een gebedsverzoek doen. Wanneer je je adres erbij invult krijg je een ‘blessed cloth’ toegestuurd. Dit doekje moet je dan aanraken, met hetzelfde geloof als de bloedvloeiende vrouw uit Markus 5:28. Ik hoop maar dat het geen doekje voor het bloeden blijkt te zijn.

Presence 2021 richt zich helemaal op genezing. Hoe vaak en hoe lang al horen we dit soort ‘geluiden’ (om maar even in de terminologie te blijven)? En hoeveel of hoe weinig mensen zijn in deze genezingsbeweging al genezen van Covid-19? De focus op wonderen en genezing lijkt steeds groter te worden onder christenen, ook in ons land. Terwijl het grootste wonder toch is dat de Here Jezus voor onze zonden aan het kruis is gestorven en wij Zijn kinderen mogen zijn? I

One thought on “PRESENCE 2021 ONLINE”

 1. Ja, het is zoals New Age leidsvrouw Alice A Bailey ooit stelde, dat de wereld verlicht zou moeten worden door de kerk. Hoe? ‘De kracht van de kerk om te genezen moet gedemonstreerd worden.’
  Het lijkt alsof we zijn gaan geloven dat Gods kracht demonstratie en een podium nodig heeft..

Reacties worden z.s.m. geplaatst

%d bloggers liken dit: