Eén reactie

  1. soms verlang ik naar het moment dat er 3000 of meer mensen tot geloof komen door het simpele getuigenis van ons christenen. Vaak denk ik hoe het toch zou zijn als de Heilige Geest zich zo machtig manifesteert in ons dat mensen in hun eigen taal zullen horen hoe groot en almachtig God is, Poolse mensen , Roemeense , Turkse , Marokkaanse , mensen uit Afrika ect, dat de Geest hun hart aanraakt en zij tot geloof komen en tot redding en erkennen dat Jezus Christus is Heer.
    wat zou dit zijn op de derde of vierde pinkster dag, wat zou het zijn als wij niet meer bezig zijn met ons eigen behoefte , beleving , verlangen naar wonderen en tekenen , ons eigen bubbel , wat zou het zijn als het daar niet meer om gaat , maar dat aanbidding alleen maar gaat om de Here Jezus zelf. Zou dan Jezus spoedig terug komen en wij Hem ontmoeten in de lucht en voor altijd bij Hem zijn Onze Koning en Heer.
    Zijn wij er klaar voor om Hem te ontmoeten ook vandaag , elk uur en moment? wat zou het zijn als die verschillende kerken met hun eigen bubbel zouden ophouden met bestaan en het alleen puur om de Here Jezus Christus gaat , wat zou dit een machtig getuigenis zijn voor deze wereld , een getuigenis dat Jezus leeft en spoedig komt , zijn voetstappen zijn al hoorbaar, Maranatha , kom Here Jezus , kom spoedig.

Reacties worden z.s.m. geplaatst