4 reacties

  1. sorry als ik het even zo zeg maar word onpasselijk van het lezen van je verslag. Ik vind het laat ik het voorzichtig zeggen; Godslasterlijk , heb geen andere woorden voor.

    1. Net als mijn boekverslag van ‘How To Raise The Dead’ vind ik deze blog zelf ook bizar. Maar ik hoop met zo’n verslag als dit, mensen aan het nadenken te zetten. Dan bedoel ik mensen die boos worden wanneer men kritische vragen stelt over de leer van de NAR. Tyler Johnson, de schrijver van ‘How to Raise The Dead’ en het Dr. Moodley uit dit verslag verkondigen duidelijk de NAR-leer.

  2. het is niet je verslag wat mij boos maakt hoor, maar hoe zij met God omgaan. in en in triest en wat zal er allemaal nog gaan volgen, en hebben wij ook zulk gedachten goed in Nederland ????

  3. ik heb niet langer dan een minuut kunnen luisteren om te ontdekken dat er veel dingen niet in zijn context word gezegd en of gelezen…. ja het is inderdaad waar dat Jezus voor al onze zonden is gestorven en nog steeds ook vandaag wonderen doet in het leven van mensen… echter is het ook waar dat er vele ook christenen sterven aan een ziekte. Nee en niet omdat zij ernstig gezonden hebben , maar door de gebrokenheid vd mens en de zonde die de wereld is in gekomen door ongehoorzaamheid van Adam en Eva. Wat kan ik dankbaar zijn ook in mijn ziekte die ik heb op dit moment en niet meer kan werken , ik toch nog steeds kan worden gebruikt door God de Vader in zijn koninkrijk. Jezus heeft alles op zich genomen en weg gevoerd naar het kruis en daar heeft Hij alles voor ons volbracht…. waarom staat er dat de tafel reeds gedekt is en een ieder die uitgenodigd is welkom is…. straks ben ik thuis en alles wat ik nu ervaar in mijn gebroken lichaam hier achter blijft….. ik kan er alleen maar naar uitzien om thuis te komen bij de Vader in de hemel.

Reacties worden z.s.m. geplaatst