OVER DEZE WEBSITE

Boekverslag

Persoonlijk

Je kunt hier lezen over mijn leven met God en de Bijbel. Deze website is ontstaan uit mijn blogsite Groei in Relatie’. Daarmee begon ik in 2015 met schrijven over ‘Leven met God en mensen, in goede en kwade dagen, in gezondheid of met kanker’. 

Op een gegeven moment schreef ik erg veel over wonderen, ziekte, genezing en de rol van het geloof/theologie op ‘Groei in Relatie’ en besloot ik een tweede website te maken hierover.

Mijn tante is jong overleed aan borstkanker. Mijn moeder op 57 jarige leeftijd overleden aan borstkanker, nadat ze 7 jaar ziek was. Ikzelf ben in 2015 behandeld voor uitgezaaide baarmoederkanker. Mijn vader was altijd kerngezond, maar is na mijn 3e chemokuur plotseling overleden aan een hersenbloeding op 67 jarige leeftijd. Dit maakt dat het onderwerp ziekte en genezing mij raakt.

Informatief

De blogsite ‘Groei in Relatie’ is vooral mijn persoonlijke verhaal. Deze website is voor een groot deel ook informatief.

Voor de ETS-Bijbelcursus maak ik samenvattingen, zodat ik het beter kan onthouden. Deze plaats ik hier.

In 2011 gingen wij als gezin van de PKN (Hervormde Kerk) naar een (vol)evangelische gemeente. Al eerder volgden we een avond-discipelschapstraining bij JMEO. We hoorden veel nieuwe dingen in die tijd, onder andere over ‘wonderen, ziekte en genezing’. Ik vond dit reuze interessant, maar al snel had ik ook veel vragen en twijfels. Het onderwerp ‘wonderen, ziekte en genezing’ heeft me niet meer losgelaten. Doordat ik zelf ziek werd en ook omdat ik er in de kerk mee geconfronteerd word.

Het  Amerikaanse welvaartsevangelie, Kingdom Now of New Apostolic Reformation is ook in Nederland aanwezig. Ik vraag mij af of dit Bijbels is en wil hier graag met anderen over nadenken en je informeren via deze website.

Heleen

Gebed

gebed

Spreek, O Heer, door Uw Heilig Woord