5 reacties

  1. Bedankt voor je blog! Heel informatief en verhelderend. Ben bijna klaar met het boek Als Zijn schapen dwalen – New age in de kerk. Echt heftig. Wist er al veel van maar als je het weer onder ogen komt blijft het shockerend.

    1. Dat is wel een goed boek he. Eerlijk gezegd shockeert het mij vaak niet eens meer, omdat ik er al zoveel over heb gelezen en het me niet meer verbaast. Maar dat is ook triest.

  2. de bijbel waarschuwde ons ervoor, en dit staat toch op getekend in het woord van God, dat er een tijd gaat komen van valse christussen en leraars ect. Matt 24;24 want er zullen valse christussen en valse profeten opstaan en zij zullen grote tekenen en wonderen doen, zó dat zij – als het mogelijk zou zijn – ook de uitverkorenen zouden misleiden, en er staan meerdere verwijzingen in de bijbel naar een tijd die alleen maar duisterder zal worden en het duister bijna niet te onderscheiden is van het licht….De kennis vervaagd wat betreft het woord van God onze hemelse Vader, vanuit de kerk zal de afval groot zijn. dit heeft niets te maken met het ongeloof vd wereld maar met die van ons christenen , zij die in de wereld leven hebben geen kennis van het woord , maar zij die in de kerk komen en zeggen dat zij Jezus kennen , maar de bijbel laten liggen , zij zijn het toch waar het gaat over de grote afval !? Waarom komt het New Age de kerk binnen en zijn wij christenen vergeten dat demonen ook naar de kerk gaan , waarom luisteren naar mensen die van alles beweren, maar zelf misleidt zijn om jouw en mij te misleiden….. satan heeft daar geen probleem mee hoor, maar wel als wij gaan belijden dat JEZUS CHRISTUS IS HEER , daar heeft satan een probleem mee….. wij hebben niets te vreze dan alleen voor Hem die hemel en aarde schiep…. wij moeten de bijbel weer gaan lezen en bidden om onderscheidt en God vragen ons erbij te helpen om standvastig vast te houden aan zijn woord. Dit is mijn mening en zo zou ik het graag willen een kerk met geopende bijbels en geen mobiele apparaten zoals we nu zien… uit die dingen en laten weer de bijbel openen en luisteren naar de Geest van God die ons veel te zeggen heeft en wil leren en onderwijzen, op die manier gaan we onderscheiden wat van de duisternis is en wat van het licht is van God zelf.

Reacties worden z.s.m. geplaatst