4 reacties

  1. Ik heb geen psalm die er voor mij uitspringt. In 2022 ga ik door de Psalmen heen aan de hand van de psalm zelf en de uitleg via de videos op Youtube van David Guzik. En iedere keer denk ik: oh wat mooi!

    Leuk bericht. Daar houd ik van. Als ik toch moet kiezen: Psalm 27

  2. Onlangs was er bij in de kerk, een preek over de Goede Herder. En daarbij lazen we uit Psalm 23, wat ik ook een bemoedigende Psalm vind. Door het lezen van de Psalmen, worden we aan het nadenken gezet. Psalm 91 is dierbaar voor mij. Want in moeilijke periodes die ik heb meegemaakt, weet ik dat je bij de Allerhoogste mag gaan schuilen.

  3. Ik ben nu bij psalm 78. Ik lees de psalmen door (met studie). Ik zie dat eerder psalm 27 koos. Nu weet ik het niet meer. Iedere psalm heeft goud in zich.

Reacties worden z.s.m. geplaatst