3 reacties

  1. ik ervaar steeds meer en meer een weerstand tegen deze de charismatische stromingโ€ฆ.ik heb het nodige gezien in de charismatische kerk en ze hebben een ding gemeen met elkaar, zij verlangen alleen maar naar meer beleving en ervaring ect en naar het bovennatuurlijkeโ€ฆ. ik was jong en zoekende ook in deze kerken, maar vond het niet , ik vond het bij de Here Jezus, tenslotte is Hij de weg , de waarheid en het levenโ€ฆ.ik richt mij liever op een relatie met de Here Jezus en het woord , ik blijf liever weg bij deze kerken. Ik bid wel dat vele die misleidt worden of zijn hun ogen voor de waarheid DE BIJBEL zullen open gaan en zij het ware geloof zullen herontdekken , en dat is niet saai of eentonig , maar het schept leven en dieper verlangen een waar verlangen naar de Here Jezus.

  2. Een krachtig interview, fijn dat je het mocht vertalen en publiceren! Hopelijk opent het veel mensen de ogen..

Reacties worden z.s.m. geplaatst