HET HEILSPLAN VAN GOD (PLAATJES)

Plaatjes

De laatste jaren heb ik veel geschreven en geleerd over de Bijbel. Met hulp van de ETS-Bijbelcursus heb ik driekwart van de Bijbel gelezen en weet ik de verhalen beter te plaatsen in het geheel van de Bijbel, in het plan van God.

Heilsplan van God

Deze keer wil ik niet teveel schrijven, maar gebruik ik tekeningen en plaatjes die ik in 2015 begon te maken in een Bijschrijfbijbel. De plaatjes beelden het heilsplan van God uit. De Bijbelverhalen die te maken hebben met de komst en de wederkomst van Christus. Het is niet helemaal compleet, want ik heb nog niet driekwart van de Bijschrijfbijbel gekleurd.

Schepping

Schepping

Zondeval

Zondeval

Abraham

Verbond met Noach

Verbond met Noach

Abram naar Kanaan

Abram naar Kanaän

Israël

Jakob wordt Israël

Jakob wordt Israël

Jozef

Jozef

Gosen

Gosen

Ik zal er zijn

10 plagen

10 plagen

Volkstelling

Volkstelling

Wetten van Mozes

Wetten van Mozes

Koningen

Herbouw tempel

Immanuël

Jesaja 35

Jezus Christus

Jezus geboren

Jezus doop door Johannes de Doper

Wie zichzelf vernedert…

 

Golgotha

Jezus is opgestaan!

Hemelvaart

Gemeente

Jood én heiden

Niets kan ons scheiden van de liefde van Christus

De liefde

De wapenrusting

Genade

Met elkaar verbonden

Toekomst

De laatste bazuin

Openbaring

Jouw reactie stel ik op prijs en wordt z.s.m. geplaatst

%d bloggers liken dit: