LEVEN MET GOD EN DE BIJBEL BIJBEL(STUDIE)📖/BOEKVERSLAGEN📚/ISRAËL🇮🇱/KERK⛪️/NEW AGE & NEW APOSTOLIC REFORMATION🐍/PERSOONLIJK👩🏻‍💻
BIJBEL(STUDIE)📖/BOEKVERSLAGEN📚/ISRAËL🇮🇱/KERK⛪️/NEW AGE & NEW APOSTOLIC REFORMATION🐍/PERSOONLIJK👩🏻‍💻

HET HEILSPLAN VAN GOD (PLAATJES)

Plaatjes

De laatste jaren heb ik veel geschreven en geleerd over de Bijbel. Met hulp van de ETS-Bijbelcursus heb ik driekwart van de Bijbel gelezen en weet ik de verhalen beter te plaatsen in het geheel van de Bijbel, in het plan van God.

Heilsplan van God

Deze keer wil ik niet teveel schrijven, maar gebruik ik tekeningen en plaatjes die ik in 2015 begon te maken in een Bijschrijfbijbel. De plaatjes beelden het heilsplan van God uit. De Bijbelverhalen die te maken hebben met de komst en de wederkomst van Christus. Het is niet helemaal compleet, want ik heb nog niet driekwart van de Bijschrijfbijbel gekleurd.

Schepping

Schepping
Zondeval
Zondeval

Abraham

Verbond met Noach
Verbond met Noach
Abram naar Kanaan
Abram naar Kanaän

Israël

Jakob wordt Israël
Jakob wordt Israël
Jozef
Jozef
Gosen
Gosen
Ik zal er zijn
10 plagen
10 plagen
Volkstelling
Volkstelling
Wetten van Mozes
Wetten van Mozes
Koningen
Herbouw tempel
Immanuël
Jesaja 35

Jezus Christus

Jezus geboren
Jezus doop door Johannes de Doper
Wie zichzelf vernedert…

 

Golgotha
Jezus is opgestaan!
Hemelvaart

Gemeente

Jood én heiden
Niets kan ons scheiden van de liefde van Christus
De liefde
De wapenrusting
Genade
Met elkaar verbonden

Toekomst

De laatste bazuin
Openbaring

Jouw reactie stel ik op prijs en wordt z.s.m. geplaatst

%d bloggers liken dit: