LEVEN MET GOD EN DE BIJBEL BIJBEL(STUDIE)📖/BOEKVERSLAGEN📚/ISRAËL🇮🇱/KERK⛪️/NEW AGE & NEW APOSTOLIC REFORMATION🐍/PERSOONLIJK👩🏻‍💻
BIJBEL(STUDIE)📖/BOEKVERSLAGEN📚/ISRAËL🇮🇱/KERK⛪️/NEW AGE & NEW APOSTOLIC REFORMATION🐍/PERSOONLIJK👩🏻‍💻

HERDERS IN ‘T VELD VAN EFRATA

Jesaja 9

Een nieuwe morgen

In veel kerken mag het niet, maar in auto mag je gelukkig wel zingen. Niet ingetogen, maar opgetogen. Zelfs zonder mondkapje en het hoeft ook niet perfect op toon. Vanmiddag zong ik dit lied hard mee. Ik had een afspraak en op de terugweg werd ik gebeld door mijn dochter en later door mijn man, over de ‘lockdown’. Niet leuk natuurlijk, al die maatregelen, maar het bracht me niet echt van slag, het is nu eenmaal zo. Het lied zat nog in mijn hoofd, of eigenlijk luisterde ik het steeds weer, ook op de terugweg. De herinneringen van vroeger aan kerst kwamen weer terug. De eenvoud van toen. ‘Gewoon’ blij zijn met de geboorte van Jezus. Ik werd er rustig van. Vanavond kreeg ik opeens last van mijn keel. Hopelijk word ik niet ziek, want ziek zijn is niet leuk, daar weet ik nog alles van. Toch voel ik nog steeds de rust en vrede van vanmiddag in de auto. Misschien omdat ik weet dat er altijd een nieuwe morgen komt, voor wie in Hem gelooft.

Herders in ’t veld van Efrata
hoorden naar het Gloria,
Blij klinkt door de nacht:
“Uw Koning wacht in een stal”

Ga dan op weg naar Bethlehem,
luister naar die blijde stem:
“Kom, o mensen, kom,
en kijk niet om, kijk niet om”

Zoek vrede bij dit Kind
Gezegend wie Hem vindt,
voor wie er in Zijn Naam gelooft
komt er een nieuwe morgen!

Ga mee, op weg naar Bethlehem,
Luister naar die eng’lenstem:
“Kom, o mensen, kom,
en kijk niet om, kijk niet om

Zoek vrede bij dit Kind
Gezegend wie Hem vindt,
voor wie er in Zijn Naam gelooft
komt er een nieuwe morgen!

Zoek vrede bij dit Kind
Gezegend wie Hem vindt,
voor wie er in Zijn Naam gelooft
komt er een nieuwe morgen!
Komt er een nieuwe morgen!

Jouw reactie stel ik op prijs en wordt z.s.m. geplaatst

%d bloggers liken dit: