HEAVEN BENT, onderzoek en jeugdherinneringen aan de Toronto-Blessing

Toronto

Podcast-serie

Op Twitter las ik een tip over deze podcast-serie HEAVEN BENT. Het is een serie over de Toronto-Blessing van 1994. Gemaakt door radioverslaggever/journalist Tara Jean Stevens. Zij was een tiener toen deze Toronto-beweging zich verspreidde naar haar kerk in Prince Rupert, British Columbia. Nu, meer dan 25 jaar later heeft ze nog steeds vragen:

Waarom beefden aanbidders en vielen ze op de grond? Verschenen er echt gouden tanden in de mond van mensen? Toen ik in tongen sprak, was dat gewoon gebrabbel? Waarom geloofde ik dat de warmte in mijn lichaam betekende dat God mij genas? Heeft God mij genezen? Heeft God iemand genezen?

In deze podcast-serie gaat ze op onderzoek uit. Het lijkt mij boeiend om deze podcast-serie te volgen. Ik ben benieuwd naar de jeugdherinneringen en de verslagen van een ervaringsdeskundige journalist en zal van elke podcast een kort verslagje op deze website plaatsen. Lees en luister met mij mee en reageer gerust, ik ben benieuwd naar u en jouw ervaringen op dit gebied.

Tara Jean Stevens

Meer informatie over de verslaggever/journalist Tara Jean Stevens lees je hier op Toronto CityNews en in een interview met haar op Shasta Scout.

Coming Soon: Heaven Bent

Podcast van 15 mei 2020, aankondiging van Heaven Bent.

Bronnen

Jouw reactie stel ik op prijs en wordt z.s.m. geplaatst

%d bloggers liken dit: