LEVEN MET GOD EN DE BIJBEL BIJBEL(STUDIE)📖/BOEKVERSLAGEN📚/ISRAËL🇮🇱/KERK⛪️/NEW AGE & NEW APOSTOLIC REFORMATION🐍/PERSOONLIJK👩🏻‍💻
BIJBEL(STUDIE)📖/BOEKVERSLAGEN📚/ISRAËL🇮🇱/KERK⛪️/NEW AGE & NEW APOSTOLIC REFORMATION🐍/PERSOONLIJK👩🏻‍💻

Grace023 ik mis je

IEMAND MOET HET DOEN

Grace023, ik mis je. Nog iedere zondag mis ik jou en voel ik me zo alleen. Het gaat niet over. Ik mis de knuffel bij binnenkomst van Wilma en de Bijbelstudies van Teun. Ik mis de thee of koffie van Leo. Pieter met zijn liefde voor de oude berijmde Bijbelteksten, die dan zei als ik me had verslapen “nou ja, je lag en sliep gerust”. Rinus en Coba, die na de dienst altijd vroeg of ik er ‘even bij’ kwam zitten. De gesprekjes met Ellen, apothekersassistent, net als ik. Nanda die altijd lachte naar me en riep “Ha Heleen” en me een knuffel gaf. Marja, die net als ik hield van kamperen. Klaas de fysio en Wendela met haar droge humor. Hillie met wie ik verhalen deelde over onze kinderen. Israëlkenner Marius en zijn vrouw Angela die me altijd opbeurde als ik bang was dat ‘mijn’ kanker terug zou zijn. De atijd rustige Pieter en zijn vrouw Gera die zo goed kon luisteren. Willem en Truus met hun kinderen, die ik nog kende uit de PKN. Janneke van de zingkring. Sam en Ilse met wie we jaren op de huiskring zaten en die zo lekker voor ons kookten toen ik ziek was. Harrie en Thamar, onze kringleiders. Nella die zoveel voor me deed en zo lief was voor me toen ik ziek was en de preken van haar man Rinus. De creatieve vrouwen met wie ik een rondje Round Robin deed. Stef, Ruth, Johan en Sjanet de tienerleiders, die zo goed waren voor onze dochter. Jaques en Saar tienerleiding van onze oudste en nog véél meer mensen.

Round Robin

Het Round Robin boekje heb ik nog. Ik bewaar de herinneringen op papier en in mijn hart. Ik blijf voor je bidden Grace023 en zegen je met ons ‘lijflied’ uit het begin van Grace023.

 

ps: namen van personen en gemeente zijn bedacht

Jouw reactie stel ik op prijs en wordt z.s.m. geplaatst

%d bloggers liken dit: