LEVEN MET GOD EN DE BIJBEL BIJBEL(STUDIE)📖/BOEKVERSLAGEN📚/ISRAËL🇮🇱/KERK⛪️/NEW AGE & NEW APOSTOLIC REFORMATION🐍/PERSOONLIJK👩🏻‍💻
BIJBEL(STUDIE)📖/BOEKVERSLAGEN📚/ISRAËL🇮🇱/KERK⛪️/NEW AGE & NEW APOSTOLIC REFORMATION🐍/PERSOONLIJK👩🏻‍💻

Ex-Bethelschoolstudent over ‘Tekenen en wonderen’

lindsay davis

Hoofdstuk 2

Het tweede hoofdstuk van het document van Lindsay Davis  ‘Lindsay Davis Heartcry for Bethel’s correction’ gaat over tekenen en wonderen.

lindsay davis
Lindsay Davis – Hoofdstuk 2 – Tekenen en wonderen

Ik heb mijn best er op gedaan om het zo goed mogelijk te vertalen, maar sta uiteraard open voor correctie. Cultish heb ik om toestemming gevraagd en het was oké. Dat is wel zo netjes en had ik bij het eerste hoofdstuk nog niet gedaan.

Cultish

Tekenen en wonderen

Volgens de verklaring op de website van Bethel Church, zijn ze gepassioneerd over de ‘dingen van God’, en ze zijn duidelijk gepassioneerd door het streven naar ‘het ervaren van de manifeste aanwezigheid van God’ door tekenen en wonderen … maar zijn ze gepassioneerd over Christus zelf, vraagt Lindsay zichzelf af.

Zet Bethel Jezus Christus op de eerste plaats? Dat is iets anders dan ‘spirituele ervaringen, ‘goede aanbiddingsmuziek’, ‘tekenen en wonderen’, of ‘wonderen en genezingen’. Kijk naar Bethel en vraag je af  of de waarheid van Christus en Zijn Woord boven alles verheven is.

Het is altijd Gods wil om mensen te genezen

Welke preek van Bill Johnson je ziet of hoort, je zult steeds weer iets horen als: “Het is ALTIJD Gods wil om ons lichaam te genezen”. Hij gelooft dat het een onderdeel is van Gods wil voor alle mensen hier op aarde, en zegt: “Ik sta niet open voor een evangelie dat ruimte laat voor ziekte. Als je gelooft dat God ziekte toelaat, geloof je in een vals evangelie”.

Hier beweert Bill nogal wat en Lindsay legt uit waarom dit niet klopt.

Jouw reactie stel ik op prijs en wordt z.s.m. geplaatst

%d bloggers liken dit: