2 reacties

  1. Vijf duidelijke beschrijvingen van vijf punten die ik herken vanuit de tijd, nu 35 jaar terug, dat ik in een pinkstergemeente vertoefde. Er is dus nog niets veranderd. Het heeft mij heel wat studie gekost om hiervan los te komen. Deze studies heb ik verwerkt op mijn site.
    Alleen het 2e punt, de tekst uit Mattheüs 16: 19, kwam ik ook tegen in de ‘Vergadering der gelovigen’.Zij gebruikten dit om gezag te hebben, samen met Mattheüs 18: 18, over andere gelovigen die volgens hen een verkeerde leer aanhingen en dan niet aan het avondmaal mochten deelnemen. Een gedeelte van deze stroming zal dit nog doen, maar anderen weer niet.

    1. Triest dat er niets is veranderd hè. Zou het een teken zijn van de eindtijd? Dwaalleer en de liefde die minder wordt? Ik ga je website weer eens bezoeken.

Reacties worden z.s.m. geplaatst