LEVEN MET GOD EN DE BIJBEL BIJBEL(STUDIE)📖/BOEKVERSLAGEN📚/ISRAËL🇮🇱/KERK⛪️/NEW AGE & NEW APOSTOLIC REFORMATION🐍/PERSOONLIJK👩🏻‍💻
BIJBEL(STUDIE)📖/BOEKVERSLAGEN📚/ISRAËL🇮🇱/KERK⛪️/NEW AGE & NEW APOSTOLIC REFORMATION🐍/PERSOONLIJK👩🏻‍💻

David Hogan en het opwekken van 500 doden

David Hogan

25 doden opgewekt

Toen ik voor het eerst iets las over deze man op Facebook, schreef ik er over. Iemand die beweerde 25 doden te hebben opgewekt, en hij kwam ook nog naar Nederland. Nu ik deze tweede website ben begonnen over dit soort dingen, probeer ik frustraties op mijn persoonlijke blogsite wat achterwege te laten.

Sid Roth’s interview met David Hogan in ‘It’s Supernatural!’

Bekijk hier het bijzondere verhaal van David Hogan, wat hij vertelde bij Sid Roth ‘It’s Supernatural!’. Hij heeft meer dan 500 mensen uit de dood opgewekt, zegt hij. Zelf is hij twee keer dood geweest. Maar gelukkig had hij zijn gezin geleerd hoe ze mensen uit de dood konden opwekken en kon zijn zoon hem de eerste keer weer tot leven wekken zijn vrouw de tweede keer.

Het filmpje is automatisch te vertalen in het Nederlands. Op de website van ‘It’s Supernatural!’ is de tekst te downloaden en ik heb het vertaald.

Bizar verhaal? Geloofwaardig of niet? Zeg het zelf maar. Sinds ik dit soort verhalen lees of hoor, vraag ik me wel steeds af waarom het altijd bij verhalen blijft. Nooit zie je degene die het verteld meteen iemand uit de dood opwekken. Vandaag las ik op Facebook het volgende

Heb je je ooit afgevraagd waarom mensen die beweren dat ze doden opwekken alleen de doden opwekken in jungles en dorpen waar weinig tot geen wifi is? Waarom geen doden opwekken in een ziekenhuis of uitvaartcentrum?

Tja, daar hebben ze toch wel een punt denk ik. Als David Hogan met zijn team werkelijk al meer dan 500 mensen uit de dood hebben opgewekt zal er toch op zijn minst wel één keer iemand met een mobieltje bij geweest zijn die het heeft gefilmd?

Ver van je bed-show?

Mocht je denken dat dit soort dingen een ver van je bed-show zijn, als je heel even ‘Googled’ weet je beter. Ga naar www.schoolofsupernaturalheroes.nl

The School of Supernatural Heroes is er voor iedereen. Het maakt niet uit wie je bent, waar je vandaan komt of welke kerk je bezoekt. Als je wilt groeien in je geloof en je verlangt naar meer van het werk van de Heilige Geest in je leven dan ben je hier helemaal op je plek.

Naast lessen van Jaap Dieleman, David de Vos, Wim Hoddenbagh, Gerard de Groot, Daniël Renger, Jan Pool en nog veel meer namen, kun je er ook een les volgen van David Hogan! Het eerste ‘reclame’ filmpje op de website is van hem.

“You go in to the holies en commune with the great One” zegt David in het filmpje. In mijn eerste blog hierover, afgelopen maart, op mijn persoonlijke pagina klonk vooral verbazing en ik werd er cynisch van. Want wat moet ik hier nu mee? Zou ikzelf uit de dood opgewekt willen worden, als ik toch ooit zou sterven aan kanker op jonge leeftijd? Als ik sterf ben ik bij Jezus en dan zou ik weer terugkomen op aarde? Ik weet het niet…

Inmiddels is het juni. Niet iedereen is blij met deze website, want dit gebeurt allemaal ver weg en erover schrijven maakt mensen ongerust. Toch ben ik soms bang dat het ons meer beïnvloedt dan we denken. Ongemerkt, zoals Hans Frinsel ook zegt in zijn studie. Als je dit leest heeft het misschien je interesse, dus onderzoek het zelf.

Jouw reactie stel ik op prijs en wordt z.s.m. geplaatst

4 gedachten over “David Hogan en het opwekken van 500 doden”

%d bloggers liken dit: