David Hogan en het opwekken van 500 doden

David Hogan

25 doden opgewekt

Toen ik voor het eerst iets las over deze man op Facebook, schreef ik er over. Iemand die beweerde 25 doden te hebben opgewekt, en hij kwam ook nog naar Nederland. Nu ik deze tweede website ben begonnen over dit soort dingen, probeer ik frustraties op mijn persoonlijke blogsite wat achterwege te laten.

Sid Roth’s interview met David Hogan in ‘It’s Supernatural!’

Bekijk hier het bijzondere verhaal van David Hogan, wat hij vertelde bij Sid Roth ‘It’s Supernatural!’. Hij heeft meer dan 500 mensen uit de dood opgewekt, zegt hij. Zelf is hij twee keer dood geweest. Maar gelukkig had hij zijn gezin geleerd hoe ze mensen uit de dood konden opwekken en kon zijn zoon hem de eerste keer weer tot leven wekken zijn vrouw de tweede keer.

Het filmpje is automatisch te vertalen in het Nederlands. Op de website van ‘It’s Supernatural!’ is de tekst te downloaden en ik heb het vertaald.

Bizar verhaal? Geloofwaardig of niet? Zeg het zelf maar. Sinds ik dit soort verhalen lees of hoor, vraag ik me wel steeds af waarom het altijd bij verhalen blijft. Nooit zie je degene die het verteld meteen iemand uit de dood opwekken. Vandaag las ik op Facebook het volgende “Heb je je ooit afgevraagd waarom mensen die beweren dat ze doden opwekken alleen de doden opwekken in jungles en dorpen waar weinig tot geen wifi is? Waarom geen doden opwekken in een ziekenhuis of uitvaartcentrum?”. 

Tja, daar hebben ze toch wel een punt denk ik. Als David Hogan met zijn team werkelijk al meer dan 500 mensen uit de dood hebben opgewekt zal er toch op zijn minst wel één keer iemand met een mobieltje bij geweest zijn die het heeft gefilmd?

Ver van je bed-show?

Mocht je denken dat dit soort dingen een ver van je bed-show zijn, als je heel even ‘Googled’ weet je beter. Ga naar www.schoolofsupernaturalheroes.nl

The School of Supernatural Heroes is er voor iedereen. Het maakt niet uit wie je bent, waar je vandaan komt of welke kerk je bezoekt. Als je wilt groeien in je geloof en je verlangt naar meer van het werk van de Heilige Geest in je leven dan ben je hier helemaal op je plek.

Naast lessen van Jaap Dieleman, David de Vos, Wim Hoddenbagh, Gerard de Groot, Daniël Renger, Jan Pool en nog veel meer namen, kun je er ook een les volgen van David Hogan! Het eerste ‘reclame’ filmpje op de website is van hem.

“You go in to the holies en commune with the great One” zegt David in het filmpje. In mijn eerste blog hierover, afgelopen maart, op mijn persoonlijke pagina klonk vooral verbazing en ik werd er cynisch van. Want wat moet ik hier nu mee? Zou ikzelf uit de dood opgewekt willen worden, als ik toch ooit zou sterven aan kanker op jonge leeftijd? Als ik sterf ben ik bij Jezus en dan zou ik weer terugkomen op aarde? Ik weet het niet…

Inmiddels is het juni. Niet iedereen is blij met deze website, want dit gebeurt allemaal ver weg en erover schrijven maakt mensen ongerust. Toch ben ik soms bang dat het ons meer beïnvloedt dan we denken. Ongemerkt, zoals Hans Frinsel ook zegt in zijn studie. Als je dit leest heeft het misschien je interesse, dus onderzoek het zelf.

4 reacties

 1. Aritha schreef:

  Bedankt!

 2. Kees Neven schreef:

  Opwekking uit de doden

  Zou ik uit de dood opgewekt willen worden? Als ik sterf ben immers bij Jezus.
  Over deze vraag lag ik vanmorgen in bed na te denken. Geen gekke vraag als je weer op de lijst staat voor een hartkatheterisatie.

  Gisteravond dacht ik eraan dat ik graag geestelijk volwassen met Jezus wil leven.
  Vandaag schoot mij te binnen dat de Jezus niet zei wat Hij wilde, maar “Uw wil geschiedde”

  Op zich een hele goede wens om bij Jezus te zijn en daar te blijven. Een betere plek kan ik niet bedenken. Toch is de wens om bij Jezus te zijn in de hemel te blijven, als je daar al direct bent na je overlijden, gecentreerd op de mens zelf en niet op het Koninkrijk van God.

  Het lijkt mij van meer geestelijke volwassenheid getuigen als je bereid bent om daar te zijn waar Jezus je op dat moment nodig heeft in zijn Koninkrijk. Immers is de strijd hier op aarde nog niet afgerond. Lazarus getuigde van Jezus kracht na zijn opstandig uit de dood en alle mensen wilde hem zien. Zoveel dat de farizeeërs hem weer wilde doden!

  Heel mooi is wat Paulus schrijft in Filippenzen 1:23
  Alle twee zijn aantrekkelijk: ik wil graag uit dit leven vertrekken om bij Christus te kunnen zijn, dat is het allerbeste, maar nog blijven leven is beter voor jullie (= de gemeente = Gods koninkrijk op aarde)

  Kees Neven

 3. Heleen schreef:

  Sterkte donderdag Kees!

 1. 23 juli 2019

  […] het deed, mensen genezen meestal niet meteen, maar ze moeten blijven geloven en het vasthouden. David Hogan kan mooie verhalen vertellen, maar echt bewijs van mensen die uit de dood zijn opgewekt door hem en […]

Jouw reactie stel ik op prijs en wordt z.s.m. geplaatst

%d bloggers liken dit: