LEVEN MET GOD EN DE BIJBEL BIJBEL(STUDIE)📖/BOEKVERSLAGEN📚/ISRAËL🇮🇱/KERK⛪️/NEW AGE & NEW APOSTOLIC REFORMATION🐍/PERSOONLIJK👩🏻‍💻
BIJBEL(STUDIE)📖/BOEKVERSLAGEN📚/ISRAËL🇮🇱/KERK⛪️/NEW AGE & NEW APOSTOLIC REFORMATION🐍/PERSOONLIJK👩🏻‍💻

COVID-19 BIJ BSSM

Covid-19 in de VS

Nu we in ons land in een tweede ‘coronagolf’ lijken te zitten vraag ik me af hoe het in de VS gaat met het Covid-19 virus, want ik lees van alles over Covid-19 bij BSSM. Heeft misschien één van de vele welvaartspredikers het virus al onder controle gekregen?

  • Het lukte Kenneth Copeland in maart niet om het virus weg te sturen.

  • Benny Hinn voorspelde in april dat het Covid-19 virus niet meer dan 5000 mensen zou doden, maar het zijn er al véél meer helaas!
Ik voelde gisteren in mijn ziel dat er iemand komt met een remedie voor het coronavirus gegarandeerd. Ik weet het door de Heilige Geest, dus ontspan oké, kalmeer gewoon. Het zal waarschijnlijk ongeveer 5.000 mensen doden, dat is wat ik voelde van de Heer en dan is het genoeg. Het zal nog een beetje sudderen ze zullen allemaal klaar zijn en eerlijk gezegd er zullen duizenden sterven. Als de 5.000 is bereikt zal Hij het veranderen. Het zal verschuiven en er daarna zal er een doorbraak zijn, dat is gewoon een feit. (Benny Hinn)

BSSM

De Bethel Healing Rooms werden gecanceld, maar BSSM liet in april 3 studenten online bidden voor mensen met Covid-19 (symptomen) en de symptomen verdwenen.

Dat was goed nieuws en je zou het ook verwachten bij BSSM, want Bill Johnson accepteert tenslotte geen theologie die ziekte toelaat.

BSSM laat dit schooljaar minder studenten toe en in augustus besloten ze, medewerkers en studenten voor ze op de campus komen, te testen op Covid-19. Dit na overleg met Public Health en de Simpson University

Op 1 oktober blijken 102 twintigers positief getest op Covid-19 sinds 18 september, waaronder een deel BSSM personeel en studenten.

6 oktober is er nieuwe piek in Covid-19 gevallen in Shasta County, waaronder 123 BSSM studenten en medewerkers.

Wonderen?

Hoe zit het nu met de wonderen en tekenen bij BSSM, waarover je zoveel kunt lezen en wat men in charismatische gemeentes probeert na te doen? Jen en Beni Johnson spraken tijdens een aanbiddingsdienst over een kankervrije zone. Dan moet een virus toch ook te doen zijn? Kerken, ook in ons land roepen op om te ‘oefenen’ met profetie en genezing of men zegt dat er wel een bepaald verlangen moet zijn naar wonderen en genezing in de gemeente. Maar ook in die gemeentes is het Covid-19 virus en ik heb nog niet gehoord van spectaculaire genezingen. Wel van mensen die nog steeds erg moe zijn na het Covid-19 virus.

Was het maar zo ‘simpel’. Dat zou fijn zijn voor al de chronisch zieken die de deur niet meer uit durven vanwege Covid-19. Dan hadden de ernstig zieke Covid-19 patiënten niet eenzaam hoeven te sterven. Vreselijk vond ik dit om te horen.

Hoe moet het dan wel? Kris Vallotton probeerde het virus naar Mars sturen, maar ook dit lijkt mislukt. Is Trump genezen door positief denken? Komt er een doorbraak ná de Covid-19 crisis en zo ja wat dan? Ik heb het antwoord niet. Ik doe wat ik kan. Zorg voor mijn gezin, help patiënten in de apotheek aan hun medicijnen. Laten we allemaal proberen aandacht te hebben voor de mensen om ons heen. Ik denk dat God ons zo wil gebruiken om Zijn liefde te laten zien.

Heer, ontferm U over ons

Jouw reactie stel ik op prijs en wordt z.s.m. geplaatst

%d bloggers liken dit: