LEVEN MET GOD EN DE BIJBEL BIJBEL(STUDIE)📖/BOEKVERSLAGEN📚/ISRAËL🇮🇱/KERK⛪️/NEW AGE & NEW APOSTOLIC REFORMATION🐍/PERSOONLIJK👩🏻‍💻
BIJBEL(STUDIE)📖/BOEKVERSLAGEN📚/ISRAËL🇮🇱/KERK⛪️/NEW AGE & NEW APOSTOLIC REFORMATION🐍/PERSOONLIJK👩🏻‍💻

Bill Johnson over genezing

Bill Johnson over genezing

Persoonlijk

Op YouTube kwam ik dit filmpje tegen, van Bill Johnson over ‘genezing’. Ik vind het bizar wat hij zegt en vraag me af wat mensen nog meer nodig hebben dan dit, om in te zien dat dit niet Bijbels is.

Terwijl ik bezig was met het bekijken en vertalen van het filmpje moest ik opeens erg nodig naar het toilet. Buikpijn en diarree (sorry voor de details) en ik voelde me even niet heel erg lekker. Ik heb er vaker last van. Gevolg van bestralingen tegen baarmoederkanker, in 2015. Gaat niet meer over volgens de arts in het ziekenhuis. Het is geen ramp, er valt mee te leven. Het gaat me nu om de timing van ? en dit filmpje. Alsof de Heer tegen me zei “niet te scherp Heleen, het gaat over zieke mensen en je weet zelf hoe dat is”.

Maar juist ook voor zieke mensen vind ik het nodig om dit filmpje en de tekst te plaatsen. Uiteraard gaat het mij ook om een juiste Bijbeluitleg. Kijk en lees zelf, pak je Bijbel erbij en denk er eens over na.

Oh, van sommige plaatjes in de collage boven deze blog word je niet heel vrolijk. Ze komen uit het filmpje, ik heb ze niet zelf bedacht.

Bill Johnson over genezing

Er waren mensen die stierven. Sommige anderen kunnen niet eten. Ze kunnen niet functioneren, ze hebben pijn. Ze hebben een heel beperkt leven, ze hebben tubes (beademingsbuisjes) en je weet er gebeuren dingen… het is gewoon verschrikkelijk. U kunt de angst in hun gezichten zien, de pijn, de lichte beweging van het ineenkrimpen, alle dingen. Je kunt de donkere wolk zien, die verschijnt op de toppen van hun leven. Je kunt zien dat dit echt een groot probleem is. Het leven zuigt gewoon uit hen weg. Het is echt moeilijk om dat soort dingen te zien en bedenk… weet je, er is een groot deel van de kerk die hier ruimte voor heeft gemaakt, het is God die het toestaat.

Nee, Hij heeft het niet toegestaan. Hij legde een geweer in je handen en schiet dat ding neer. Wij staan het toe. Plotseling beginnen mensen te beseffen, oh dit is niet van God. Dat betekent dat ik kan vechten. Het is moeilijk om te vechten als je denkt dat je hemelse Vader je alleen maar probeert te helpen om een goed christen te zijn. Er zijn maar een paar dingen die me meer misselijk hebben gemaakt dan dit.

Ik zou gearresteerd moeten worden voor kindermisbruik als ik dat met mijn kinderen gedaan zou hebben. Het idee dat iemand zou kunnen denken dat God o zo is, is extreem verontrustend.

Ik heb een aantal mensen nodig die het me eens zijn. Ik wil sommige mensen uitdagen en zeggen “je weet dat het mogelijk is voor Redding om kankervrij te zijn”. Het is mogelijk, het is mogelijk om God de ruimte te geven, waar Hij in kan komen, op dit stuk eigendom. In die mate en in een dimensie die elke opstandige cel die de gezondheid van iemands lichaam tegenwerkt, wanneer die persoon een stap op dit eigendom zet, vernietigd. Het is mogelijk, omdat het niet bestaat in de hemel. En Hij zei “op aarde zoals in de hemel”. Zijn standaard is de enige standaard. Het bereiken van Zijn standaard is de enige die het waard is om voor te bidden. De enige om voor te vechten. Leren met geweld en door geloof het koninkrijk in te nemen.

Het is een soort materie voor sommigen en ik zeg het onder tranen, zoals je kunt zien. Dit is fout. Dit moet er toe doen voor iemand. Dit is illegaal. Ik heb het gezag van de Hemel gekregen om daar tegenin te gaan. Zal er iemand opstaan. Zal iemand schreeuwen om de ziekten af te breken van het leven van mensen.

Het wordt door God niet getolereerd, het wordt door de kerk getolereerd. Het is de kerk die die stomme theologie heeft gemaakt, die toestaan mensenlevens te domineren en we noemen het God. Maar het is niet God, het is nog steeds de duivel.

De duivel heeft nog steeds de taak te doden, te stelen en te vernietigen. En u hebt de bevoegdheid om die taak te annuleren. Dat is wie je bent. Dat is jouw opdracht. Je bent op deze aarde en ademt de lucht in vanwege die opdracht. Het gaat niet alleen om fysieke genezing. Het gaat over elk gebied waar de duivel iets heeft gestolen. Geloof actualiseert waar het zich realiseert.

Geloof neemt wat je ziet in het ongeziene en het dwingt het tot de natuurlijke realiteit. Dat is wat het doet. Oh, deze crisis hier en deze crisis daar, het kan me niet schelen. Het is niet dat ik niets geef om gerechtigheid. Het beweegt me niet. Het enige wat me ontroerd is wat God heeft gezegd wat Zijn wil is. 

Alles waarover ik bewogen ben is het patroon dat Jezus ons gaf. Dat moet ertoe doen. Het moet zo belangrijk zijn dat we er inhoud aan geven. De manier waarop we kijken naar de wereld en kijken naar de omstandigheden om ons heen. Door hoe we leven. Jezus genas iedereen die onderdrukt werd door de duivel, iedereen die kwam. Hij heeft nooit tegen iemand gezegd “je weet dat Ik je echt zou willen genezen, maar de Vader gebruikt dit om een beter mens van je te maken. Je weet dat het vandaag niet de tijd is voor deze dingen. Als Ik kijk naar de Vader en Ik kijk wat Hij doet, op dit moment geneest Hij je gewoon niet, sorry”.

Wigglesworth had een geheim. Hij zei “als God niet beweegt, zal ik Hem bewegen. Dat was geen arrogantie. Hij wist dat hij autoriteit had, gebaseerd op dit woord. Hij wist dat hij geschreven autoriteit had om de missie die Jezus had te dragen. Hij wist dat in zwart en wit betaald was in bloed. Hij wist dat hij zijn bezit was. 

En Wigglesworth was van mening dat wanneer God niet krachtig was om te bewegen, hij Hem zou bewegen en zou gaan naar een plaats van geloof waar God werd bewogen door wat hij deed. Hij zei, als ik het niet zie gebeuren, dan begin ik met gaten in de hemel te porren met geloof en te verkondigen het woord van de Heer.

Iets over de test, wat je gaat doen, begin te spreken over wat Jezus heeft gedaan.

 

 

ps: ik sta open voor verbeteringen wat betreft de vertaling

Jouw reactie stel ik op prijs en wordt z.s.m. geplaatst

Een gedachte over “Bill Johnson over genezing”

%d bloggers liken dit: