2 reacties

  1. natuurlijk geloof ik dat bij God alle dingen mogelijk zijn, echter zitten we met een probleem en dat is de zonde en gebrokenheid vd mens en dit zien we deels terug in het lichaam en ook het geestelijk leven vd mens.
    Autisme heeft vele oorzaken en degradatie zowel geestelijk als lichaam…. Aangeboren afwijken in de hersenen , het niet goed tot stand komen in het ontstaan van het kind in de baarmoeder , deze afwijkingen kunnen ook te maken hebben met hoe moeder zich gedraagt , rookt zij , drinkt zij , of ander ongezond leven , dit wil niet zeggen dat een gezonde moeder het ook niet kan overkomen….. We moeten uitkijken met dit soort beweringen , de satan kan dit soort wonderen nadoen met het uiteindelijk doel dat niet Christus word aanbeden maar hij satan. Hij zal alles proberen om de relatie tussen mens en God blijvend te verstoren….. Maar als God nou niet genezen heeft geloof ik dat het kind wat aan Autisme lijdt bij het sterven het lichaam hier op aarde zal blijven , maar de geest van het kind zal in alle heerlijkheid zal worden opgenomen en zullen er geen beperkingen meer zijn of Autisme…. Het kind word bekleed met de heerlijkheid van Christus en zal zich er heel bewust van zijn en met Christus zijn. Natuurlijk bij God is alles mogelijk , maar God houdt ook Autistische mensen en zal Zijn liefde ook in hen leggen.
    want we hebben een Groot en genadige God.

  2. hm . . . ik ben geen autisme expert. Wat ik wel zie is dat de wereld om ons heen heel snel verandert. Altijd al gedaan maar nu heel veel sneller. Als je ‘boomer’ bent dan ben je vreemdeling. Autisme heeft m.i. veel te maken met deze snelle wereld waarin alles om je heen steeds verandert. De vraag is of het dan een ziekte is of een momenteel verschijnsel. Het onder water niet kunnen adem halen is m.i. ook geen ziekte van een mens etc. Moraal van het verhaal: omarm de diversiteit en accepteer de ander zoals die is.

    Mooie site overigens met mooie bescheiden artikelen. Ook je levensverhaal vind ik heel eerlijk, kwetsbaar maar uitermate mooi!

Reacties worden z.s.m. geplaatst