2 reacties

  1. ik geloof niet in spektakel van wonderen. Ik heb mogen zien dat er wonderen in mijn leven zijn gebeurt , in geestelijke zin. Ik heb mijn vader mogen vergeven en dat bracht genezing en vrijheid in mijn leven. ik heb mijn moeder mogen vergeven na jaren van strijdt en depressie en nu ben ik vrij en los van haar ook een geestelijke genezing , en nu mag ik bidden met bewogenheid om hen die mij niet lief konden hebben of mij niet wenste. Wonderen zijn voor mij die wonderen die de weg vrijmaken tot de Here Jezus opdat ik straks in alle bewustheid Hem mag aanbidden , is het niet beter om met een been in de hemel te komen dan met twee in de Hel?????? wij verkondigen toch een opgestane Heer die waarlijk leeft en spoedig terug komt….. waarom niet Hem aanbidden die alle aanbidding toekomt , waarom niet??? Zou het niet eerlijker zijn om mensen er van bewust te maken dat er een hemel en een hel bestaat en voor welke kies jij? zou het niet eerlijker zijn mensen er op te wijzen dat er na dit leven er ook een eeuwig leven is , alleen de vraag is waar jij dit zult doorbrengen! kijk naar het verhaal van de rijke man en de arme lazarus is dit niet genoeg voor ons , zo’n duidelijke waarschuwing kun je toch niet in de wind slaan toch….. Laten we bidden dat de misleidingen doorgrond zullen worden en laten vooral bidden om onderscheidt en hulp vd Heilige Geest wie hier zogenaamd deze wonderen verricht.

  2. ik was zo net nog het stukje aan het lezen wat Tom van der Wal zegt en schrok ervan namelijk dit:
    IK GEBIED DE KRACHT VAN GOD TE KOMEN , gaan wij als mens zover dat we God letterlijk gebieden om te komen met Zijn kracht, wat een duivelse misleiding. God heeft helemaal niets te moeten of te willen en al helemaal niet om op een gebiedende wijze zoals meneer van der wal doet… Dit is een levensgevaarlijke weg die hij in slaat…Frontrunners hmmm , lees de bijbel en kniel in eerbied neer voor de Here God en belijdt dat Hij Heer is… dit is heel erg gevaarlijk wat hier gebeurt.

Reacties worden z.s.m. geplaatst