3 reacties

 1. Ik lees met interesse uw artikelen. U noemt daarin met regelmaat Mike Bickle als een NAR-apostel echter ik volg al jaren zijn studies. Hij heeft zich nog nooit een apostel genoemd, noch de leer van de NAR specifiek of indirect genoemd. Op hun website (https://www.ihopkc.org/press-center/faq/ihopkc-part-new-apostolic-reformation/) staat expliciet vermeld dat zij zich distantiëren van betrokkenheid bij de NAR organisatie. Door preken en studies te volgen word ik ‘slechts’ gestimuleerd een levensstijl van het eerste gebod te leven: God lief te hebben boven alles en je naaste als jezelf. Niks mis mee!

  1. Beste Els,
   bedankt voor je reactie!

   Ik heb meteen gecheckt of ik Mike Bickle echt met regelmaat noem op deze website. Maar dit was de eerste keer, en nog één keer in de blog de ‘profeet’ in de Nieuwe Apostolische Reformatie. Ik zag dat ik zijn naam in deze blog ook verkeerd heb geschreven.

   Het komt uit een artikel van Christianity Today Waarom ik nu juist Mike Bickle noemde begrijp ik zelf ook niet eerlijk gezegd, want ik noem liever namen van mensen over wie ik meer heb gelezen en meer weet. Hij stond in het rijtje namen van apostel Bill Johnson, Mike Bickle, Cindy Jacobs, Chuck Pierce en Ché Ahn. Ik zal dit wijzigen in mijn artikel.

   Bedankt voor je reactie nogmaals en wie weet ga ik me nog een keer verder verdiepen in al die namen.

Reacties worden z.s.m. geplaatst