Eén reactie

  1. ik ben ook geschrokken dat Mind Fulnis nu ook Christfulnis word genoemd en in rap tempo kerkelijk Nederland rond gaat. Ik kom uit een geestelijk duister leven en heb enige ervaring wat betreft demonie. Ik heb de zwavel geroken , ben op het achter hoofd geslagen en vloog letterlijk door de lucht. dit maakt ik mee als pas bekeerde en wist dat het van satan zelf kwam. Ik zei ooit eens in zo’n dergelijke situatie , Satan mijn lichaam kun je doden maar mijn geest is in Gods handen ( verhaal van Job ). en de aanval hield op. Het is zoals de bijbel ons al zegt, dat het duister word om ons heen , dat christenen niet meer te onderscheiden zijn met de wereld. Er zijn op dit moment tal predikers die van alles beweren en zeggen , maar weerleggen wij de bijbel dan vallen zij direct door de mand. Ik ga uw site volgen ook biddend. Gods zegen.

Reacties worden z.s.m. geplaatst