2 reacties

  1. heel herkenbaar, zo heb ik het ook ervaren , als de een valt dan vallen we allemaal….. Ik werd ondergebracht als verslaafde bij de victory outreach kerk een zeer radicale kerk toen des tijds. we waren alleen maar bezig om bevrijdt te worden , vallen in de geest , in tongen bidden of eigenlijk was het niet eens tongen , brabbelen en meer niet….. ik betrapte iemand vd leiding die naar een prostituee was geweest , maar ik kreeg de schuld en werd beschuldigt van laster…. Nu ben ik vele jaren verder en lees ik dit soort verhalen en ervaar het als een bevestiging dat ik niet gek ben….. De duivel en diens demonen gaan ook naar de kerk , en doen zogenaamde wonderen , genezingen , laten mensen over vuur lopen , grommen en blaffen , stuiptrekken , kwijlen en met de ogen rollen…. Als je dit ziet zoals ik het zie , dan zie ik een duidelijke vorm en moment van bezetenheid voor dat moment en dit heeft niets meer met het geloof , bijbel ect te maken….Ik heb in een duistere wereld geleefd als verslaafde en veel gezien , geroken de zwavel lucht en ook direct zelf ervaren…. er word een gevaarlijk spel gespeeld die je als christen niet kunt winnen , je verliest het… Alleen met de Here Jezus is er de weg naar vrijheid , bevrijding en een nieuw leven. In Gods woord staat dat Hij Jezus , de weg , de waarheid en het leven is , dit is de absolute waarheid , dan heb je niets met die wereld zoals ik schets en wil je alleen maar een volgeling van de Here Jezus zijn en wil je vast houden aan het woord de bijbel en meer niet , de bijbel is de waarheid en alleen de waarheid.
    vlucht weg uit zulke omgevingen , ga naar de bron van het leven de Here Jezus , want de duivel en diens demonen vrezen voor de Here Jezus en diens naam want zij weten dat Hij Jaweh is de almachtige God en Vader.
    zal de afval waar de bijbel over spreekt niet vanuit deze kringen komen , die alleen maar wonderen en tekenen verlangen , vermaak en genot naar eigen behoefte , inplaats de Here te zoeken en Hem de eer en aanbiddingen te geven die Hem alleen toekomt ??? liever bezig met werelds vermaak en verrijking…..

    1. Heftig verhaal Erik! Maar dank aan God, dat je Hij je vast heeft gehouden bij Hem en de Bijbel.
      Bedankt voor het delen. Hopelijk schudt het andere mensen wakker.

Reacties worden z.s.m. geplaatst